Loading...
Onderhoud2018-04-30T23:17:15+00:00

ONDERHOUD

Kick Plates zijn bij aflevering twee keer geolied met een zeer professionele, kostbare en voedselveilig olie. Ze zijn dus klaar voor gebruik! Om lang te genieten van de plank is het noodzakelijk deze goed te onderhouden. De onderhoudsbehoefte wordt bepaald door de gebruiksfrequentie en toepassingen van de plank.

PERIODIEKE SCHOONMAAK

Maak een mengsel van keukenzout en citroensap. Smeer met poetspapier het mengsel op de plank en laat dit minimaal 15 minuten intrekken. Spoel hierna de plank af met lauwwarm water en een afwasborstel. Droog de plank zo goed mogelijk af. Na deze behandeling is door het zout het hout droog en is het raadzaam de plank opnieuw te oliën.

OLIE

Als de plank grijs en grauw begint te verkleuren begint de plank uit te drogen. Om dit te voorkomen dien je met regelmaat de plank te behandelen met olie. De olie zorgt voor een mooie natuurlijke kleur en geeft voeding aan het hout. Ook dient de olie als beschermlaag, waardoor bacteriën zich niet kunnen vermenigvuldigen en op natuurlijke wijze worden gedood, in tegenstelling tot de plastic snijplanken.

Met de juiste aandacht gaat een plank eenvoudig tientallen jaren mee!

Eikenhouten borrelplank - Kick Plates

TRACK & TRACE

BESTEL NU, BETAAL LATER

VOOR 14:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS