Loading...
Personaliseren2018-04-30T23:18:12+00:00

Serveerplank personaliseren

Op zoek naar een cadeau dat perfect matcht met de gelukkige? Het liefst duurzaam? Zoek niet verder: je kunt Kick Plates nu super eenvoudig personaliseren!

Kies de plank die je graag wil geven (of hebben natuurlijk!), open de design studio en ga aan de slag. Verzin een pakkende tekst of kies een leuke afbeelding. Creatie klaar en bestelling gedaan? Dan gaan we aan de slag met een computergestuurde laser, die je gepersonaliseerde plank gaat printen. Dat klinkt alsof het ingewikkeld is en lang duurt, maar in werkelijkheid heb je je plank gewoon binnen 3-5 dagen in huis!

Puntje van aandacht 1:
afbeeldingen uploaden

Let er bij het uploaden van afbeeldingen en logo’s op, dat alles wordt gelaserd en dus in het zwart op de plank komt. Kleuren, achtergrondkleuren en eventuele kleureffecten vallen weg.

Puntje van aandacht 2:
levertijd

Je plank wordt op maat gemaakt, waardoor het helaas niet mogelijk is om te voldoen aan onze supersnelle levertijden. Reken op minimaal 3 dagen levertijd. Dat is ook nog best snel toch? Wil je de planken sneller in huis hebben of ben je benieuwd naar de exacte levertijd, neem dan even contact met ons op.

Puntje van aandacht 3:
retourneren

Een gepersonaliseerde plank is helaas niet te retourneren. We doen ons uiterste best om jouw design zo goed mogelijk over te brengen op de plank.

TRACK & TRACE

BESTEL NU, BETAAL LATER

VOOR 14:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS