Loading...
Retourneren2017-10-23T11:39:45+00:00

ONS RETOURBELEID

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kick Plates geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit formulier downloaden, invullen en versturen naar info@kickplates.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

UITZONDERINGEN

Retourneren is helaas niet mogelijk bij de volgende uitzonderingen

Bij producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument/opdrachtgever; m.a.w. op maat gemaakt producten welke niet standaard op de webshop als handelswaar vernoemd staan. Bijvoorbeeld producten die zijn voorzien van een op maat gemaakte stempel of waar op verzoek van de klant extra bewerkingen op het hout toegevoegd zijn.

 

Planken die reeds gebruikt zijn. Dit wil bijvoorbeeld zeggen dat er levensmiddelen op geplaatst zijn of dat er snijranden of andere gebruikerssporen in de plank te zien zijn.

RUILEN

Het is geen enkel probleem om te ruilen of te retourneren maar we hebben een artikel graag terug in de oorspronkelijk staat. Stuur de artikelen voldoende gefrankeerd naar ons retour. Je kunt op onderstaand formulier aangeven welke producten je geruild wilt hebben. Bij voorkeur het formulier per email verzenden naar info@kickplates.nl. We houden je op de hoogte van de verwerking en maken het keurig in orde.

VOORWAARDEN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.